top of page
Hoofpijnmassage
Hot Stone massage
Leva Massagepraktijk Maastricht ontspann

Ontspanningsmassage

 

Ben je toe aan een moment voor jezelf? Wil je even helemaal tot rust komen en de dagelijkse stress loslaten? Dan kan dat met een heerlijke ontspanningsmassage. Deze massage wordt uitgevoerd op benen, armen en/of rug met als doel:

  • de spanning loslaten

  • sneller herstel van gespannen spieren

  • bloedsomloop stimuleren

  • afvalstoffen verwijderen

  • verlichten van stress

  • geven van energie

  • stimulering van het zelfherstellend vermogen van het lichaam
     

Tijdens deze massage worden de grepen, druk en het tempo aangepast aan jou, het te behandelen deel van het lichaam en een eventuele klacht.

 

Boek je massage >>

<< Terug

Leva Massagepraktijk Maastricht klacht g

Klachtgerichte massage

Al een tijdje last van je benen, onderrug, heupen, nek of schouders? Bij klachten vindt er eerst een uitgebreider gesprek plaats. Zo bepalen we samen of we veilig kunnen starten, op welke manier er gemasseerd kan worden en de precieze spiergroepen die behandeling nodig hebben. Zo kan het zijn dat sommige spiergroepen worden gemasseerd met als doel te ontspannen en andere spiergroepen activerend worden gemasseerd met als doel de tonus (spierspanning) te stimuleren. Tijdens deze massage worden de grepen, de druk en het tempo aangepast aan de klacht en het te behandelen deel van het lichaam.

 

Boek je massage >>

<< Terug

Leva Massagepraktijk Maastricht hot ston

Hot stone massage

Voor volledige ontspanning en stimulering van het zelfherstellend vermogen van je lichaam is de hotstone massage een absolute aanrader. Bij deze massage wordt het lichaam gemasseerd met warme stenen. De basaltstenen hebben een temperatuur tussen de 45 en 50 graden, zodat de warmte goed doordringt tot in de spieren. De bloedsomloop en de werking van de organen worden gestimuleerd en afvalstoffen worden hierdoor beter afgevoerd.

De massage duurt 45 minuten of een uur. Je kunt kiezen uit een gehele lichaamsmassage of een deel daarvan.

Boek je massage >>

<< Terug

Leva Massagepraktijk Maastricht hoofdpij

Hoofdpijnmassage

Er zijn verschillende vormen van hoofdpijn. Bij spanningshoofdpijn kan massage verlichting geven. Tijdens een hoofdpijnmassage worden schouders, nek, spieren in het hoofd en het gezicht gemasseerd. Door de spanning uit de spieren te halen kan de hoofdpijn verzacht worden en minder vaak of in mindere mate terugkomen.

Boek je massage >>

<< Terug

Klachtgerichte massage
Ontspaningsmassage
bottom of page